marți, 25 decembrie 2012

In curând, interviul meu cu un țap...

*** o fila scatologica din jurnalul intim al unchiului Mirel ***

*** o fila scatologica din jurnalul intim al unchiului Mirel ***

 Lui Slavoj Zizek...(on toilets, http://www.youtube.com/watch?v=AwTJXHNP0bg)



Am aflat tarziu de moartea unchiului Mirel. De mult timp nimeni nu mai intrase in garsoniera care i-a apartinut pe timpul vietii. Tanti Clementina mi-a dat cheia atunci cand instalatia de la baie obosita de atat vreme a cedat si a umplut casa de apa. O zi intreaga am muncit sa arunc apa si sa fac cat de cat ordine intr-o casa parasita, plina de obiecte vechi si in mare parte mizerabila.
Curios din fire am inceput sa cotrobai prin sertarele bibliotecii.
Intr-un stergar am gasit impachetat un caiet dictando pe ale carui coperti era scris cu litere mari MIREL- JURNALUL INTIM. L-am rasfoit, in mare parte plictisit de povestile scrise fara talent de catre unchiul meu. Dar, pe la mijlocul caietului, pe o foaie scrisa cu pix rosu am gasit un gen de relatare mai mult decat intima.
Iata ce grozavie am putut descoperi.
" Nimeni nu ma crede. Nu am mai tras vreo bășână de aproape 15 ani si cred ca am un control aproape perfect al orificiului, sa-i zicem posterior. Cu toate ca pot depune marturii colegii de servici, sunt luat in ras si transformat in obiect de batjocura. Dar nimic nu se obtine fara sacrificii. Si sacrificiul meu este enorm, mai ales pentru o persoana pudica, cum sunt eu. In ciuda acestui control, dupa fiecare căcare, aproape de fiecare data, dar mai ales cand sunt in vizite diverse, pe tren sau in aeroport, in momentul stergerii curului, dar parca de nici unde, pe colacul toaletei cade o mica portiune din materialul recent eliminat, ca un mic fragment de ciocolată mestecata. In acel moment intru intr-o trepidatie de neoprit. Transpirat si in panica rup bucati de hartie cu care incerc sa sterg boroboata. Daca materialul plastic al colacului de toaleta e striat sau deschis colorat panica e dubla. Ce dura poate fi viata uneori!!!!"
Am aruncat caietul, dezgustat, in cosul de gunoi.
Gaunoasa intimitatea unchiului Mirel.