marți, 11 iunie 2013

+++ Dr. Viaceslav Tzarina +++





 +++ Dr. Viaceslav Tzarina +++



Problemele mele de sanatate au inceput in urma cu 4 ani, prin auzul unor voci intr-o limba ciudata. Aceste simptome apareau cand si cand fara a avea legatura cu starea mea de moment, linistita sau uneori dupa serviciul epuizant, surmenata.
La inceput nu le-am dat mare atentie dar cu timpul au devenit din ce in ce mai suparatoare. Am consultat multi medici, am folosit fel de fel de tratamente insa fara niciun rezultat.
Am ajuns intr-un moment de disperare si am inceput sa-mi caut singur leacul, mai intai consultand internetul si navigand pe tot felul de site-uri.
Asa am dat de site-ul doctorului Viaceslav Tzarina, specialist in medicina homeopata. Un site echilibrat cu multe informatii, cu diplomele doctorului insirate de la terminarea facultatii si cu cursurile de supraspecializare facute de acesta in toata lumea.
Ceea ce m-a determinat insa la o gandire mai profunda a fost sectiunea Ghidul pacientului in care erau scrise doar aceste cuvinte: “AI ZILE, SCAPI CU SIGURANTA!!! CAUTA-MA!!!  semnat : Dr. Viaceslav Tzarina “
M-am linistit de atunci  ascultand aproape zilnic acea limba ciudata, de acum mie familiara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu