luni, 12 august 2013

*** Horoscopul lui Chang Hua ***



Aproape intreg orasul nostru il cunostea pe Chang Hua.

Toate diminetile si le petrecea in statia de autobus din fata garii centrale impartind calatorilor cartile de vizita prin care se recomanda ca mare specialist in arta ghicitului, I Ching si  astrologie.

La amiaza, dupa o masa bazata in special pe orez si vegetale isi incepea calculele si formulele divinatorii asteptand sa-i bata la usa vreun client sau clienta, doritori sa-si dibuiasca cate ceva din traseele viitorului.

O sedinta decurgea in felul urmator: Chang Hua invartea globul de sticla sau arunca betisoarele de I Ching, dupa care asteptai  ore intregi calculele si rezultatele maestrului.

Insa invariabil, pentru fiecare, concluziile erau aceleasi,  pentru ca dupa cum le spunea Chang Hua la plecare:  “Viata este una si aceeasi pentru toti dintre noi. Eu prezic in genere si in toto.” 
...................................................................................................................................
Nu am mai auzit ca cineva sa apeleze la serviciile sale. Doar in zilele de targ cate un nestitutor care din intamplare primeste cartea lui de vizita il solicita, dar afla acelasi lucru ca :  “Viata este una si aceeasi pentru toti dintre noi.”




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu