luni, 14 ianuarie 2013

*** secretul lui Darwin ***



Imaginatia si creativitatea  unui om de stiinta nu sunt de cele mai multe ori demne de reputatia sa postuma. Voi demonstra in cele ce urmeaza firul rationamentului (daca se poate spune asa) in cazul teoriei evolutioniste a lui Darwin.

Voi arata ca din sanul evolutionismului isi scoate limbile otravite un ditamai creationism.

Sa strabatem cu rabdare cateva capitole din Facerea (Geneza).


~ Se spune printre altele:  A făcut Dumnezeu animalele cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape, unde ele se prăsesc după felul lor, şi toate păsările înaripate după felul lor.”

Vom nota entitatea infinita si necuprinzatoare a lui Dumnezeu cu D.

Grupul animalelor cele mari din ape şi toate fiinţele vii, care mişună în ape si toate păsările înaripate il vom nota cu A1.

Prin urmare D ---> A1  


~ Tot acolo se continua: “Şi a văzut Dumnezeu că este bine.” De ce, inca nu stim pentru ca asta o vom analiza in alta lucrare.


~ “Apoi a zis Dumnezeu: "Să scoată pământul fiinţe vii, după felul lor: animale, târâtoare şi fiare sălbatice după felul lor". Şi a fost aşa.”

Notam grupul animalelor taratoare si fiare salbatice cu A2.

In consecinta D ---> A2


~ “A făcut Dumnezeu fiarele sălbatice după felul lor, şi animalele domestice după felul lor, şi toate târâtoarele pământului după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine.” 

Si aici vom nota grupul de animale domestice si taratoare cu A3.

Prin urmare D ---> A3.


~ Si in sfarsit, “Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"

Vom nota omul cu A4, in consecinta D ---> A4.


Ca o prima analiza observam ca lui Dumnezeu nu i-a fost nicicum dupa ce l-a zamislit pe om,  spre deosebire de starea de bine de dupa nasterea lighioanelor. Poate ca stia ce stia!!


Reluam cele patru scheme:

D ---> A1

D ---> A2

D ---> A3

D ---> A4

Inchipuiti-va acum, fiecare dintre voi, ca aveti o simpla radiera sa spunem o radiera a mintii. Vom sterge pe D din primul rand, ceea ce fie vorba intre noi a facut si Darwin excluzand persoana omniscienta, omnipotenta si infinita a lui Dumnezeu din teoriile sale.

Schema precedenta va deveni:
 ---> A1

 ---> A2

 ---> A3

 ---> A4


Translatam cele patru sageti din pozitie orizontala in pozitie verticala, de unde va rezulta urmatoarea schema (asezata aici pentru buna intelegere in sir orizontal):


A1 --> A2 --> A3 --> A4


Deci, iata, de la amoeba la urangutan (si om, evident) tot lantul ipotetic evolutionist.

Restul e o poveste cu si despre imbecili.


                                                            ***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu